С пищно огнено шоу ще стартират честванията на Общински драматичен театър „Боян Дановски” Перник по повод 95 години от създаването му

Специални огнени ефекти, музикални изпълнения и бели гълъби в небето са само част от шоуто, на което жителите и гостите на града ще могат да се насладят в навечерието на премиерата „Последният янки”

Непосредствено преди дългоочакваната премиера „Последният янки” под режисурата на Ивайло Христо ще бъде направена огнена феерия в небето над Перник.

Огнена група „ДИВИНИТАС” ще изнесат своето шоу на 27.03.2014г. от 18:30 ч. пред Двореца на културата в Перник. В подкрепа на годишнината на театъра ще се включат и деца от 9-та детска градина „Калина Малина“ в града, която пък също чества годишнина от създаването си, а именно 50 години ОДЗ „Калина Малина“.

В края на шоуто актрисите Мария Каварджикова и Аделина Петрова – най-младата актриса в трупата на театъра, както и директора на театъра – Иво Горчев и кмета на града – Росица Янакиева ще пуснат в небето над Перник по един бял гълъб, както в чест на годишнината, така и за здраве, късмет и мир в града.

Очакваме Ви!

27.03.2014 г. от 18:30 ч. пред Двореца на културата.